Az Acélöntő SK ellen folytatja felnőtt csapatunk

2009.10.03. 17:00: Goldball '94 FC - Acélöntő SK

A BLSZ II. bajnokság 7. fordulójában felnőtt csapatunk az Acélöntő SK együttesét látja vendégül szombaton délután 17 órától a Könyves Kálmán körúton. A mieink éllovasként vághatnak neki a mérkőzésnek, az eddig mindössze egy pontot gyűjtő vendégek ellen. 


Felnőtt együttesünk szombat délután az Acélöntő SK-val mérkőzik meg a Könyves Kálmán körúton, a BLSZ II. bajnokság 7. fordulójában. A mieink továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a bajnokságot, az előző fordulóban a Némedi BSC otthonában tudtak 4-1-re nyerni.

Az Acélöntő SK ellenben nem kezdte jól a szezont, eddigi négy mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni. Szombati ellenfelünk az első fordulóban a Budafokhoz látogatott, s szenvedett 3-1-es vereséget úgy, hogy a találkozó első gólját Fazekas Sándor révén az Acélöntők szerezték. A második fordulóban a Budapesti Polgári SC látogatott az újpesti Haladás sporttelepre, s egy pontot elcsent a házigazdáktól. Ezen a találkozón is az Acélöntő szerzett vezetést, sőt Tordai Szabolcs két góljával már-már magabiztos előnyre tett szert, ám a második félidőben az ellenfél kiegyenlített. A harmadik játéknapon az Acélöntő a Hidegkúti SC-hez látogatott, s 1-0-ra kikapott, noha a második félidőt emberelőnyben játszotta. A legutóbbi fordulóban a Budai XI vendégeskedett az Acélöntő otthonában, s bár megint a hazaiak vezettek, az ellenfél 2-1-re fordított, s elhozta a három bajnoki pontot a Haladás sporttelepről.

Az előző szezonban jól sikerültek csapatunk Acélöntő elleni mérkőzései. Először a 9. fordulóban csapott össze a két együttes az Acélöntő otthonában, s a mieink 3-0-ra nyertek. A következő összecsapásra a 22. fordulóban került sor, akkor a Könyves Kálmán körúton 3-1-es győzelmet aratott sárga-fekete mezes csapatunk.

Wachutka Zoltán, az együttes játékos-edzője a következőket mondta a mérkőzést előtt:

"A szombati mérkőzés a kötelező győzelmek kategóriájába tartozik, ám mint tudjuk, az ilyen mérkőzések általában nehezek. Ezek azok az összecsapások, melyeken bármi megtörténhet. Az Acélöntő SK játszott már ellenünk jól és rosszul is, bízom benne, hogy szombat délután ez utóbbi történik majd ismét. Diglics Dánielre nem számíthatok a mérkőzésen bokasérülése miatt, Czeglédy Gábor azonban újra bevethető lesz. Bízom benne, hogy folytatjuk jó sorozatunkat, s megszerezzük a három pontot az Acélöntő ellen."BLSZ II. bajnokság, 7. forduló
Könyves Kálmán körút, 17:00

Goldball '94 FC - Acélöntő SKHajrá Goldball!

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-10-02 16:16:56


Bejelentkezés

Elfelejtettem...