2000, 2001: Jó játék, érdekes meccsek

2000-es csapatunk a harmadik helyen végzett

Vasárnap, a szombati bajnoki mérkőzéseket követően utánpótlást tornát rendeztek, melyen 2000-es és 2001-es csapatunk is részt vett. A torna érdekés mérkőzéseket, s csapataink szempontjából szép játékot hozott. 2000-eseink harmadikok lettek, míg a 2001-es korosztály csapata büntetőkkel nyert a Ferencváros ellen.


A szombati bajnoki mérkőzést követően, 2000-es csapatunk utánpótlás tornán vett részt vasárnap délelőtt. A csapat szombaton 4-1-re verte az Újpest SC-t, s ezután a bravúros győzelem után kissé fáradtan érkezett a vasárnapi megmérettetésre. Ettől függetlenül nem látszott a csapaton a kimerültség, hiszen az első mérkőzésen 6-0-ra elgázolták a Gödöllőt. A mieinknél Szentjóbi Krisztián triplázott, Pap Ákos két gólt szerzett, az i-re pedig Harangi Roland tette fel a pontot.

A második mérkőzésen a Ferencváros következett, amely ellen egy rendkívül élvezetes, szép játékot hozó mérkőzést vívtak a mieink. A végeredmény 4-3 lett a zöld-fehérek javára, a mieink góljait Szász Bence (2) és Harangi Roland szerezték. A zárómérkőzést a Vasas korosztályos csapata ellen vívta Wachutka Zoltán együttese, amely Pap Ákos találatával 1-0-ra nyert, s így végül a harmadik helyen zárta a tornát.

2001-es csapatunk is a Gödöllő ellen kezdte a tornát, a találkozó szoros eredményt hozott, s 1-1-es döntetlennel ért véget. A sárga-feketék találatát Pintér Olivér szerezte. A második mérkőzésen a MAC együttese következett, a mieink remek játékot bemutatva 4-2-re diadalmaskodtak. A harmadik, s egyben utolsó összecsapáson a Ferencváros volt csapatunk ellenfele, amely 1-1-es rendes játékidőt követően büntetőkkel nyert a zöld-fehérek ellen.

A 2001-es korosztályban a torna legjobbja Verhoczky László lett, aki kiemelkedően játszott, szépen futballozott.

A torna után Wachutka Zoltán értékelte a látottakat: 
"Fárasztó hétvégén vagyunk túl, hiszen a bajnoki találkozó után a vasárnapi tornán is igencsak elfáradtak a játékosok. A tornát pozitívan értékelem, csapataink jól játszottak, mindenképpen hasznos volt ez a megmérettetés."

2000-es csapatunkra szombaton újabb feladat vár, a bajnokság 8. fordulójában a Kelen SC otthonában van jelenésük.

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-10-09 14:40:47


Bejelentkezés

Elfelejtettem...