Felnőtt: Vasárnap rangadó Budakeszin

2009.10.11.: Budakeszi - Goldball '94 FC

Felnőtt csapatunk vasárnap délután 15 órától Budakeszin lép pályára a BLSZ II. bajnokság 8. fordulójában. A mérkőzés igazi rangadó lesz, hiszen együttesünk százszáalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, ám vendéglátóink is veretlenek még, s csak két ponttal szereztek kevesebbet, mint a mieink. Az alábbiakban a találkozó beharangozóját olvashatják.


Borzasztó nehéz mérkőzés vár együttesünkre vasárnap délután Budakeszin. A BLSZ II. bajnokság 8. fordulójában megrendezésre kerülő összecsapás igazi rangadónak igérkezik, hiszen mindkét csapat jól szerepelt eddig a bajnoki mérkőzéseken, a mieink az első, vendéglátóink pedig a harmadik helyről várhatják a játéknapot.

Annyi bizonyos, hogy a mérkőzés után egy sorozat biztosan megszakad. Amennyiben a mieink nyernek, reméljük így lesz, akkor a Budakeszi elveszíti veretlenségét, a sárga-feketék pedig meglépnek az üldözőtől. Abban az esetben viszont, ha Wachutka Zoltán csapata nem tud nyerni, megszakad fantasztikus, százszázalékos sorozatunk. A rangadó előtt nagyon nehéz jósolni, hiszen két jó formában lévő együttes találkozik majd, a csapat edzőjét azonban mégis erre kértem:

"Nehéz bármit is mondani egy ilyen mérkőzés előtt" - kezdte Wachutka Zoltán. "Nagyon fontos lenne, ha meg tudnánk nyerni ezt a találkozót, hiszen így növelhetnénk előnyünket az ülödzőkkel szemben. De nem vár ránk könnyű mérkőzés, ebben biztos vagyok. Olyan találkozó lesz, melyen bármi megtörténhet. Remélem, hogy mi örülhetünk a 90 perc után"

Sokat dicsértük már felnőtt csapatunkat, de talán érdemes újra végigfutni az eddigi eredményeken. Az első fordulóban a Közterületfenntartó látogatott a Könyves Kálmán körútra, s 4-0-val utazhatott haza, majd következett a Bp. Erdért otthonában elért 5-0-s diadal. A harmadik mérkőzésen a Közgáz volt a mieink ellenfele, s 0-1 után fordított, majd 4-1-re nyert Wachutka Zoltán gárdája. A negyedik találkozón a Némedi BSC ellen (4-1), míg a legutóbbi játéknapon az Acélöntő SK-val szemben (14-0!) sikerül begyűjteni a három pontot, így öt lejátszott mérkőzést követően százszázalékosan, 31 lőtt, s két kapott góllal állnak a mieink.

A Budakeszi teljesítményét sem érheti komoly kritika, vasárnapi ellenfelünk jelenleg a harmadik helyen áll. A csapat az első két mérkőzését megnyerte a szezonban, hiszen az Acélöntő (3-1), és az 1908 SZAC KSE ellen (3-0) is diadalmaskodott. A harmadik mérkőzésen 2-2-re végeztek a Budapesti Polgári SC ellen, majd legutóbbi két mérkőzésüket ismét megnyerték a Hidegkúti SC (1-0), valamint a Budai XI (3-0) ellenfeleként.

A Budakeszi házi góllövőlistáját Dalmadi Zsolt vezeti 3 góllal, Mayer Márton és Szendrényi Donát két-két gólt szerzett eddig, rájuk érdemes lesz figyelni. A mieinknél minden bizonnyal pályára lép a remek formában lévő Vidák Balázs, aki az Acélöntőknek öt gólt vágott, valamint a legutóbbi találkozón szintén öt gólt szerző Rábl János. Nem állhat viszont Wachutka Zoltán játékos-edző rendelkezésére csapatunk német "légiósa", Wendler Christopher, valamint Lábiscsák Tamás sem.   

BLSZ II. - 8. forduló
2009. október 11., 15:00
Budakeszi SC - Goldball '94 FC

Hajrá Goldball!

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-10-09 15:12:58


Bejelentkezés

Elfelejtettem...