2000: Remek teljesítmény a Kelen SC vendégeként

Kelen SC - Goldball '94 FC 2:2

2000-es csapatunk szombat délelőtt a Kelen SC otthonába látogatott a bajnokság 8. fordulójában. A mieink fárasztó napokat tudhattak maguk mögött, ám ez a mérkőzésen egyáltalán nem látszott. Csapatunk a nagy iramú összecsapáson ügyesen futballozott, s 2-2-es döntetlent ért el.


Mint azt a Kelen SC elleni mérkőzés beharangozójában olvashatták, 2000-es csapatunk nem sokat pihent az utóbbi néhány napban. Múlt szombaton a fiúk az Újpest SC ellen szálltak harcba, s hazai pályán remek teljesítményt nyújtva 4-1-re nyertek. Egy nappal később már egy rangos utánpótlás tornán volt jelenése Wachutka Zoltán és Keszthelyi László együttesének, ahol a Gödöllő, a Ferencváros és a Vasas ellen is remek mérkőzést játszott a gárda, s végül harmadik helyen zárt.

Ezek után szombat reggel is korán keltek a legények, hiszen 9 órakor már a Kelen SC pályáján sorakoztak a kezdéshez. A hazai együttes a fordulót megelőzően a tabella harmadik helyén állt, de a mieinknek sem kellett szégyenkezniük a 8. hellyel, melyet úgy értek el, hogy két esztendővel idősebb játékosokból álló csapatokkal vették fel a versenyt.

A Kelen SC elleni találkozó remekül kezdődött, a mieink gyors tempót diktáltak, s szép támadásokat vezettek. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Harangi Roland és Kecskés István góljaival meg tudtuk szerezni az előnyt. A nagy iramú, sok helyzetet hozó mérkőzésen remekül játszottak a mieink, nem látszott rajtuk a fáradtság. A Kelen a második félidőben egyenlített, ám a mérkőzés hajrájában megint nekünk voltak lehetőségeink. Az egyik, talán legnagyobb helyzetünk az utolsó pillanatban kimaradt, így maradt a 2-2 a végére.

Együttesünk előtt megemeljük képzeletbeli kalapunkat, hiszen egy ilyen nehéz hét után is remekül helytállt az idősebb játékosokból álló Kelen SC ellen, s ha az utolsó percben kicsit jobban koncentrálnak, még a győzelem is meg lehetett volna.

2000-es csapatunkat jövő héten a Könyves Kálmán körúton láthatják szurkolóink a Tabáni Spartacus elleni bajnoki mérkőzésen.

BLSZ Serdülő U/12
2009. október 10., 9:00
Kelen SC - Goldball '94 2:2
Gólszerzők: Harangi, Kecskés

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-10-10 20:10:36


Bejelentkezés

Elfelejtettem...