'98: Gólokká érett az ellenfél fizikai fölénye

KISE - Goldball '94 FC 7:0

'98-as csapatunk egy héttel ezelőtt megszerezte első győzelmét a bajnokságban. E hétvégén a Kőbányai ISE volt a mieink ellenfele, s bár a csapat küzdött becsülettel, az ellenfél fizikai fölényével nem tudott mit kezdeni. Jövő héten újabb nehéz csata vár az együttesre.


'98-as csapatunk szombat délelőtt a Kőbányai ISE otthonában lépett pályára a bajnokság 8. fordulójában. A mieink három vereség után múlt szombaton 2-0-ra legyőzték a Lőrinc United-et, így immár három ponttal a zsebben utazhattunk a következő mérkőzés helyszínére.

A KISE két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel kezdte a szezont, s az előzetes várakozásoknak megfelelően kemény ellenfélnek bizonyult. Csapatunk nem játszott kimondottan jól a találkozón, ám a vereség inkább az ellenfél fizikai fölényével magyarázható. A hazaiak erősebbek és gyorsabbak voltak a mieinknél, ám Wachutka Zoltán és Erdei Bálint csapata az utolsó percig küzdött. A félidőben 3-0-ra vezettek a pályaválasztók Orlóczki Olivér duplájának és Szabó Vince góljának köszönhetően, majd a második játékrészben újabb négy találat született, sajnos nem mi szereztünk gólt...

A végeredmény 7-0 lett, csapatunk nem bírt a fizikai fölényben futballozó ellenféllel, ám a következő fordulóban javíthat. Igaz, ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen az eddigi öt mérkőzéséből négyet megnyerő II. kerületi UFC látogatott a Könyves Kálmán körúti sportcentrumunkba.

BLSZ Serdülő U13/ 1. csoport
2009. október 10.
Kőbányai ISE - Goldball '94 FC 7:0

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-10-10 20:32:49


Bejelentkezés

Elfelejtettem...