A hétvégén a Hegyvidék csapatát fogadtuk

Goldball (99) - Hegyvidék 8-1 (3-0)

A hétvégén a Hegyvidék(98) csapatát fogadta '99-es csapatunk.
Játékosaink jó kedvűen, elszántan léptek pályára.
A mérkőzés első 15 percében beszorítottuk az ellenfelünket a kapuja elé, de sajnos a helyzeteinket nem sikerült kihasználni. Ezt követően a Hegyvidék csapata lendült támadásba, azonban a védelmünk a helyén volt. A félidő közepén a játék kiegyenlítődött, azonban a labdát jóval többet birtokoltuk és szép támadásokat vezettünk. Egy jó kiugratást követően először a 24. percben Gelencsér, majd a 26. percben Szepesi és a 28. percben Sztrkács volt eredményes. Így már megnyugtató előnnyel (3-0) fordulhattunk.
A második félidőben tetszetős játékkal további öt gólt szereztünk, amelyből négyet Gelencsér, egyet Lambulic szerzett, emelett sajnos rengeteg helyzetet hagytunk ki. A mérkőzés 54. percében a Hegyvidék csapata szépített egy rossz játékvezetői ítéletet követően. Így a mérkőzés végeredménye 8-1 lett.

Csapatunk középpályásai remekül szerepeltek, rengeteg labdát szereztek, melyet helyenként jól, szemre is tetszetősen és eredményesen játszottak meg. Rengeteg párharcot nyertünk, ami külön kiemelendő.

A csapatból kiemelkedően játszott Gelencsér Bence, aki 5 gólt szerzett.

Gólszerzők: Gelencsér (5), Szepesi, Sztrkács, Lambulic

Csapatunk:
Rácz, Szabó, Mohácsi, Sztrkács, Horváth, Lambulic, Bükös, Gelencsér, Rózsás, Györkő, Szepesi, Csombordi
2009-11-23 15:42:16


Bejelentkezés

Elfelejtettem...