2002-es Goldball Kupa

2010. május 15.


Két csapattal vettünk részt saját szervezésű tornánkon, így minden játékosunk részt vehetett a megmérettetésen. A 6 csapatos kupán 2 csoportba osztva szerepeltek a csapatok.
A csoport: Etalon Sportiskola, Goldball (narancssárgák), Csep-Gól FC.
B csoport: Goldbal (citromsárgák), Új Buda FC, Hegyvidék SE.

Goldball (narancssárgák): Nyisztor Péter, Stanczel Gergő, Ződi Mátyás, Lunitz Dominik, Pink Endre, Fónai Erik, Kevi Bendegúz, Legenyei-Pintér Noel, Györök Tamás (az első meccs előtt rosszul lett, így nem lépett pályára)
Az első mérkőzésen az Etalontól 2-0 vereséget szenvedtünk, bár nem játszottunk rosszul, igazságos eredmény született. A második csoportmérkőzésen a Csep-Gól elleni 0-0 sajnos a csoport 3. helyhez vezetett, mivel egy góllal jobb volt a Csep-Gól gólaránya. A helyosztót nem játszottuk le, mert a Hegyvidék egy félreértésnek köszönhetően elment a mérkőzés előtt, így a csapat az 5. helyen végzett. Külön gratulálok Nyisztor Péternek, aki a legjobb kapus díjat kapta meg.

Goldball (citromsárgák): Lengyel Balázs, Major Patrik, Iványi Áron (1), Illyés Gergő (1), Gémesi Péter, Kötő Bence (3), Illés Olivér (2), Nagy Zsombor (1)
Első mérkőzésen 4-1-re vertük a Hegyvidék SE csapatát (Kötő B., Illyés G., Illés O. Iványi Á.). Majd 2-0-ra kikaptunk az Új Budától. A helyosztón kikaptunk a későbbi győztestől 2-1-re (Nagy Zs.). A 3. helyet szereztük meg, mivel a Csep-Gól csapatát 3-0-ra vertük a bronzmeccsen (Kötő B. 2, Illés O.) A döntőben 3-2-re nyert az Etalon, így a torna végeredménye: 1. Etalon, 2. Új Buda, 3. Goldball (Citroms.), 4. Csep-Gól, 5. Goldball (narancss.), 6. Hegyvidék.

Külön köszönöm csapatunk szüleinek fáradozásait, hogy a torna szervezésében, ilyen tevékenyen részt vettek. Német Tamás, Csoszánszki Miklós, Kiss Tamás, Czégény Dániel munkáját is köszönöm, hogy játékvezetéssel, illetve a szervezői asztaloknál segítették a torna lebonyolítását.

Hajrá Goldball!

Wachutka Zsolt
 

2010-05-25 20:42:47


Bejelentkezés

Elfelejtettem...