Zavadszky Gábor Torna

3. helyezés

A hétvégén az RTK rendezésében került sor a Zavadszky Gábor emlékére rendezett tornára. Kiváló pályán, ugyanakkor nagyon melegben 2x20 perces mérkőzésekre került sor.
A tornán 3 korosztály csapatai küzdöttek egymás ellen. Sajnos a '98-as korcsoportben a REAC távolmaradása miatt csak 3 csapat játszott egymással, ami két mérkőzést jelentett csapatonként.

Az első meccset mi játszottuk a Hegyvidék'98 ellen. Szinte végig az ellenfél térfelén játszottunk, azonban a sorozatosan kialakított helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. Ahogy lenni szokott ez megbosszulta önmagát, amikor a mérkőzés végén az ellenfél szögletből beívelt labdája az egyik belső védönk fejéről a saját kapunkba pattant. Ezen a mérkőzésen már nem sikerült gólt szereznünk.

Kb. négy és fél óra mulva ismét mi következtünk. Ekkor az FTC'99 csapatával kerültünk szembe. Úgy vélem, hogy a mérkőzés kezdetétől sikerült a kezdeményezést magunkhoz ragadni, és csekély mezőnyfölényt kialakítani. Egy szabálytalanságot követő szabadrugás során Szabó Richárd az ellenfél kapusa felett megszerezte a vezetést (1-0). A válasz nem sokáig váratot magára, egy kiugrást követően az ellenfél játékosa keresztbe rugta a labdát, és a támadással együtt érkező (véleményem szerint lesen tartozkodó) játékos bepasszolta a labdát a kapunkba (1-1).
A mérkőzés végéig az eredmény már nem változott, ezért büntetőkre került sor. Az izgalmas és hosszadalmas büntetőpárbajt végül a mi játékosaink birták jobban, így a mérkőzést a Goldball nyerte.

A körbe verés végeredményben csak a harmadik helyhez volt elegendő. A torna legjobb kapusa Rácz Roland, míg a legeredményesebb játékos Szabó Richárd lett. Gratulálok Nekik.

Csapat:
Rácz, Molnár L., Mohácsi, Molnár T., Bükös, Sztrkács, Horváth, Csombordi, Szabó, Harangi, Rózsás, Papp, Kiss, Molnár L., Molnár Zs., Szász
Rónai Sabolcs vezetőedző
2010-08-23 15:26:43


Bejelentkezés

Elfelejtettem...