2002 Taksony Évzáró Torna

2010.12.18.

5 csapatos tornán vett részt 2002-es csapatunk szombaton Taksonyban. Ellenfeleink a Budapest Honvéd, a Soroksár, a Taksony és a Szigetszentmiklós csapatai voltak.

Első mérkőzésünket a Budapest Honvéd ellen játszottuk, ahol hamar vezetést szerezett csapatunk és már 2-0ra is vezettünk, ám sajnos a végére 3-2re fordítani tudott ellenfelünk, így vereséggel kezdtük a tornát. A mérkőzés folyamán szerencsénk sem volt, hiszen 3 kapufát is rúgtunk. Gólszerzőink a mérkőzésen Kevi Bendegúz és Kötő Bence voltak.

A második mérkőzésre összeszedték magukat a fiúk és 4-1-es sikert arattunk a Szigetszentmiklós csapata ellen. A játék még mindig nem volt az igazi, de köszönhetően Halácsi Mirkó három és Gajzágó József egy góljának győztesen hagytuk el a pályát.

Harmadik mérkőzésünket a házigazda Taksony ellen vívtuk. Szenzációs játékot mutatva 8-0-ra vertük meg ellenfelünket. A csapatból végre mindenki a legjobbját hozta. Halácsi Mirkó és Ződi Mátyás kétszer volt eredményes, de megrezgette az ellenfél hálóját Gajzágó József, Nagy Zsombor, Kötő Bence és Iványi Áron is.

Utolsó, és mint a végére kiderült sorsdöntő mérkőzésünket a Soroksár csapata ellen játszottuk a második helyért. Halácsi Mirkó góljával vezetést szereztünk, ám ellenfelünknek sikerült egyenlítenie. A vége előtt nem sokkal azonban csapatkapitányunk, Nagy Zsombor is betalált, így 2-1-re megnyertük ezt az igencsak parázsmérkőzést.

A torna végeredménye:

1. Budapest Honvéd 12pont
2. Goldball 94' FC 9pont
3. Soroksár 6pont
4. Taksony 3pont
5. Szigetszentmiklós 0pont

A torna első három helyezettje érmet kapott, valamint külön díjazták a legjobb kapust, a legjobb mezőnyjátékost és a gólkirályt is. Ezeket két régi Goldball játékos adta át, Balogh Roland, aki Ausztriába futballozik és Vági András, aki az MTK után jelenleg a svájci Aarau játékosa. A torna legfiatalabb játékosának, a két gólt szerző Gajzágó Józsefnek Vági András egy mezt ajándékozott, melyben először lépett pályára az Aarau csapatában.

A díjazottak:
Legjobb kapus: Gyurik Máté (Soroksár)
Legjobb mezőnyjátékos: Molnár Rajmund (Budapest Honvéd)
Gólkirály: Halácsi Mirkó (Goldball 94' FC)

Külön köszönetet érdemelnek, azok a szülők, akik nélkül ez a torna nem jöhetett volna létre.
2010-12-19 18:01:17


Bejelentkezés

Elfelejtettem...