GOLDBALL-siker a Batta Kupán!

2004-es korosztályunk meghívást kapott a 2011. január 29-én Százhalombattán rendezett Batta Kupára!


2004-es korosztályunk meghívást kapott a 2011. január 29-én Százhalombattán rendezett Batta Kupára! Résztvevők a Budafoki MTE, Érdi VSE, Törökbálint és a Goldball ’94 FC csapatai voltak. Csapatunkat Gajzágó József, Ferencz Zoltán, Weisz Botond, Szabó László és Kókai Bence alkották. A mérkőzések játékideje 2x9 perc volt. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornát nagy örömünkre a mi labdarúgó-palántáink nyerték.

Eredményeink:
Goldball ’94 FC – Budafoki MTE   4:3 (2:2)
Góllövő: Gajzágó J. (3), Szabó L
Kicsit megszeppenve kezdtük a játékot, de aztán szép lassan felengedtek a fiúk. Jobban játszottunk ellenfelünknél, így a szoros végeredmény véleményem szerint rájuk nézve volt hízelgő.
 
Goldball ’94 FC – Érdi VSE   3:3 (1:3)
Góllövő: Gajzágó J. (2), Ferencz Z.
Kezdés után nagy nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, de sajnos a félidő vége teljes rövidzár volt. 3 perc alatt 3 gólt kaptunk… de szerencsére a mai napra ezzel le is tudtuk a balszerencsét! A második félidőt nagyon meghajtották a fiúk, csak idő kérdése volt mikor rúgunk gólokat. A végén mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, nekünk több is… így mi közelebb álltunk a győzelemhez, ami a 2 gólos hátrány után bravúros teljesítmény!!!
 
Goldball ’94 FC – Törökbálinti TC      7:2 (3:1)
Góllövő: Gajzágó J. (5), Kókai B., Weisz B.
Már a 15. másodpercben vezettünk és ez meg is határozta a mérkőzés képét. Játékosaink magabiztosan fociztak és megilletődött ellenfelünkkel szemben egyre másra vezettük támadásainkat. Teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést még ilyen arányban is!
 
 
 
A torna végeredménye:
1.       Goldball ’94 FC
2.       Érdi VSE
3.       Budafoki MTE
4.       Törökbálinti TC
 
Gratulálok az egész csapatnak a remek teljesítményhez, valamint a gólratörő és harcias játékhoz! Külön öröm számomra, hogy mi lőttük a tornán a legtöbb gólt és sikerült kiszolgálnunk lelkes szülőkből álló szurkolótáborunkat is! Külön kiemelném, hogy minden játékosunknak sikerült betalálnia ellenfeleink hálójába! Csak így tovább!
Szép volt fiúk!
HAJRÁ GOLDBALL!
                                             Györök Zoltán

 

2011-01-30 21:12:08


Bejelentkezés

Elfelejtettem...