Ezüstérmesek lettek Budafokon a 2003-asok !

2011. 02. 27-én Budafokon megrendezett Budafok-Budatétény Téli Kupán részt vettek 2003-as születésű fiataljaink!


2003-as korosztályunk egy 8 csapatos teremtornán vett részt, ahol rajtunk kívül a házigazda Budafoki MTE és Budatétény SE valamint az Ikarus, KISE, Hegyvidék SE és a Vác két csapattal is („A” és „B”) képviseltette magát. A mérkőzések két csoportban zajlottak 1x15perc játékidővel. A keretet a következő játékosok alkották: Arsenie Mihnea, Gajzágó József, Horváth Bálint, Hattab Ádám, Ketesdy Levente, Németh Kristóf, Stanzel Gergő (kapus), Vastagh Balázs, Víg Máté. A fiúk nagyon izgultak hiszen utoljára ősszel tudták megmutatni tudásukat, de a szülők is nagyon kiváncsiak voltak, milyen munkát végeztek eddig. Az eredmények és a látottak alapján elmondható, hogy bár jó úton haladunk még nagyon sok tennivaló vár ránk, hogy hasonló vagy még szebb eredményeket tudjunk elérni.

Eredményeink a csoportban:
Goldball ’94 FC – Ikarus   4:0
Góllövő: Gajzágó J. (2), Németh K., Arsenie M..
Az első mérkőzéseken várható megilletődöttségnek nyoma sem volt. Nekiestünk ellenfelünknek és az első négy percben lőtt kapufák és 2 gól után magabiztosan fociztuk végig a hátralévő időt, újabb gólokat szerezve.

 Goldball ’94 FC – Budafoki MTE   7:0
Góllövő: Horváth B. (2), Németh K. (2), Gajzágó J. (2), öngól
Az előző mérkőzésen szerzett önbizalom látszott a fiúkon bár góljaink zömét a meccs második részében szereztük. Helyenként közönségszórakoztató játékkal győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt volt.

 Goldball ’94 FC – Vác „B”    1:0
Góllövő: Gajzágó J.
A csoportunk a legerősebb ellenfelével kiegyensúlyozott mérkőzést játszottunk, de csoportgyőzelmünket nem fenyegette veszély. Bár játékunk kicsit döcögött, végig fölényben voltunk és egy jól eltalált szabadrúgással fel is tettük csoportunkban arra a bizonyos „i”-re a pontot.

 

Elődöntő:

 Goldball ’94 FC – Vác „A”    4:2
Góllövő: Németh K. (3), Arsenie M.
Számomra vártnál könnyebb győzelem született, hiszen a Vác erősebbik csapata várt ránk a döntőbe jutásért, de harcos és fegyelmezett játékunknak ők is fejet kellett hogy hajtsanak.

 

DÖNTŐ:

 Goldball ’94 FC – Budatétény SE    0:2
A torna legutolsó meccse nagy csatát hozott, de egy léc alá lőtt szabadrúgásgól megbénított minket. Végig az eredmény után futottunk, míg ellenfelünk egyre magabiztosabbá vált. Az utolsó percben aztán megpecsételődött a sorsunk, a Budatétény ezen a délutánon kicsivel jobb volt és megérdemelten nyerte el a kupát.

 

 

 

A torna végeredménye:

1.       Budatétény SE

2.       Goldball ’94 FC

3.       Vác „A”

4.       Vác „B”

5.       Hegyvidék SE

6.       KISE

7.       Ikarus

8.       Budafoki MTE

 

 

A torna során messze mi lőttük a legtöbb gólt, szám szerint 16-ot. Ezek alapján a gólkirályi címért is Goldball-háziverseny alakult ki amelyet most Németh Kristóf nyert meg 6 góljával, az ugyancsak remeklő 5 gólos Gajzágó Józsi előtt. Külön kiemelném még a hátvéd Vastagh Balázst aki rengeteg nehéz helyzetben tisztázott hátul, olykor hősiesen segítette ki játékostársait. A csapat támadójátékát hűen tükrözi a sok lőtt gól, de az 5 meccsen kapott 4 gólért sem kell szégyenkeznie védelmünknek. Mindent összegezve játékosainkat dicséret illeti meg a fegyelmezett és gólerős játékért, a minket buzdító szülőket pedig a kitartó és sportszerű szurkolásért!

HAJRÁ GOLDBALL!                                           Györök Zoltán

2011-03-01 23:04:53


Bejelentkezés

Elfelejtettem...