2004-es utánpótlás torna a Marczibányi téren!


 2011. 03. 05-én 2004-es labdarúgóink 5+1-es tornán vettek részt!

Az U7-es korosztály négycsapatos tornán vett részt, ahol a szervezőknek erős mezőnyt sikerült összehoznia. A Ferencvárosi TC, a BVSC, az Egervári-Halmai focisuli (Pomáz) és a Goldball ’94 FC részvétele garantálta az élvezetes és színvonalas mérkőzéseket! A meccseket látva kijelenthetjük, hogy megérte kilátogatni a nézőknek és szülőknek egyaránt ezen a délutánon a II. kerületbe. Keretünket a következő játékosok alkották: Ferencz Zoltán, Cser Márton, Gajzágó József, Kókai Bence, Pék Levente, Stiller Botond, Szabó László. A torna során minden csapat kétszer mérte össze tudását elelnfeleivel.

Eredményeink:
Goldball ’94 FC – Ferencvárosi TC   1:4
Góllövő: Kókai B.
Ellenfelünk bátran focizott, hamar hátrányba kerültünk és kezdeti megilletődöttségünk sajnos végig kitartott. Az FTC 3 gólos győzelme megfelelt a játék képének.

Goldball ’94 FC – BVSC   5:1
Góllövő: Gajzágó J. (5)
Erre a mérkőzésre mintha egy teljesen más csapat ment volna ki. Öröm volt nézni a fiúk magabiztosságát és vállalkozókedvét, ami szerencsére párosult egy remek egyéni csatárteljesítménnyel is. Győzelmünket jelentősen segítette még Szabó Laci kapusteljesítménye is.

Goldball ’94 FC – Egervári-Halmai focisuli    0:0
Góllövő: -
Nagy sanszot szalasztottunk el, hiszen végig fölényben játszottunk. Ezen a mérkőzésen az ellenfél kapuja előtt most semmi sem sikerült, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Goldball ’94 FC – Ferencvárosi TC   1:2

Góllövő: Szabó L.
A visszavágás vezérelte a csapatot az előző vereségért. Kétgólos hátrányba kerültünk ami a játék képében nem volt benne, összeszedetten jól fociztunk és egy látványos fejessel szépítettünk. Nyomás alatt tartottuk a Fradit, és az utolsó percben pontszerzésre is volt esélyünk, de kihagytuk a bünetőt. Az előző meccsel ellentétben, most egyenrangú ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak.

Goldball ’94 FC – BVSC    1:2
Góllövő: Stiller B.
Végig vezettünk és nem is játszottunk rosszul, de az utolsó három percben fordítani tudott ellenfelünk. Ha itt nyerünk meg lett volna az ezüstérem.

Goldball ’94 FC – Egervári-Halmai focisuli    3:0
Góllövő: Gajzágó J. (2), Kókai B.
Egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk, bátor, harcos játékot mutattunk be.

 

 

A torna végeredménye:

1.       Ferencvárosi TC

2.       BVSC

3.       Goldball ’94 FC

4.       Egervári-Halmai focisuli

 

Ebben a korosztályban nem tudtunk kapust vinni, így nálunk mindig más-más játékos védett. Alkalmi kapusaink eltörpültek a kézilabda kapuban, de elszántságuk és helyenként bravúros védéseik nagy tapsot csaltak ki a lelkes szülőkből. Ezen a délutánon kapusainkra (Ferencz Zoli, Szabó Laci, Stiller Boti és Pék Levente) egyáltalán nem lehetett panasz. Összegezve, játékosaink bátran játszottak, próbáltak sokat kezdeményezni és tudatosan játszani ami jövőre nézve mindenképpen bíztató lehet!

 

HAJRÁ GOLDBALL!                                           Györök Zoltán

2011-03-12 15:39:43


Bejelentkezés

Elfelejtettem...