10 csapatos tornán voltak 2003-asaink!

2011. 03. 06-án 2003-as labdarúgóink is a Marczibányi térre látogattak!


Az U8-as fiataljaink 10 csapatos tornán vettek részt. Tornagyőzelemért a következő csapatok indultak harcba: Ferencvárosi TC (2 csapatta)l, XII. ker. Hegyvidék SE, a BVSC, az Egervári-Halmai focisuli (Pomáz), Baráti Bőrlabda (2 csapattal), Budatétény, Eötvös focisuli és a Goldball ’94 FC. 2x5-ös csoportban kezdődtek a csoportmérkőzések, ezután keresztbejátszással folytatódtak a helyosztók. A tornára a következő játékosokat neveztük: Balogh Bence, Horváth Bálint, Major Patrik, Nagy Zsombor, Németh Kristóf, Stanzel Gergő (kapus), Szóga Zsigmond, Vastagh Balázs. Nem kezdődött jól számunkra a torna, már az öltözőben játékosokat vesztettünk. Nagy Zsombor reggelre belázasodott, Balogh Bence pedig rosszulléttel küszködött. Emiatt az eseményre szurkolóként kilátogató Gajzágó Józsefet utólag neveztük be.

Eredményeink a csoportban:
Goldball ’94 FC – BVSC    1:3

Góllövő: Gajzágó J.
Bátortalanul, elképzelés nélkül fociztunk csak kergettük jól játszó ellenfelünket. Tornán a leggyengébb teljesítményünket nyújtottuk, megérdemelten szenvedtük el egyetlen(!) vereségünket.

Goldball ’94 FC – Baráti Bőrlabda II.   1:1
Góllövő: Vastagh B.
A teljesítmény javult, de még mindig nem volt az igazi. Csak kapkodtunk gyengébb képességű ellenfelünkkel szemben. Győzelmi esélyt szalasztottunk el.

Goldball ’94 FC – Budatétény    0:0
Góllövő: -
A későbbi tornagyőztessel hatalmas csatát vívtunk. Ez a mérkőzés, a múlt heti torna döntőjének visszavágója is volt egyben. Feszült hangulatú mérkőzésen, küzdeni tudásból fiaink jelesre vizsgáztak. Bravúros pontszerzés volt egy nagyon jó képességű csapat ellen, aki ezen a tornán csak nekünk nem tudott gólt lőni.

Goldball ’94 FC – Ferencvárosi TC (zöld csapata)   3:2

Góllövő: Gajzágó J., Vastagh B., Horváth B.
Végre jól és eredményesen is játszottunk, végig vezetve nyertük a mérkőzést. 3:0-ás állásnál kicsit kiengedtünk, de győzelmünket egy percig sem fenyegette veszély. Csoportunkban a 3. helyen végeztünk ami után az 5.-8. hely valamelyikéért szállhattunk harcba.

 

Helyosztók:

Goldball ’94 FC – Egervári-Halmai focisuli   4:0
Góllövő: Németh K. (2), Vastagh B., Horváth B.
Nem voltunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel, könnyed győzelmet arattunk, helyenként tetszetős játékkal.

5.-6. helyért

Goldball ’94 FC – Ferencvárosi TC (zöld csapata)   2:2

Góllövő: Horváth B., Németh K.

Újra a Fradi zöld csapatát sodorta elénk a sors! A srácok nagy küzdők, ez most is bebizonyosodott ugyanis az utolsó két mérkőzésüket már cserejátékosok nélkül vívták meg. Nagyon elfáradtak a nap végére, de így is döntetlenre hozták a mérkőzést. Jöhettek a büntetők, amiben 3:2-re alul maradtunk így a 6. helyet szerztük meg.

 

A torna végeredménye:

1.       Budatétény

2.       XII. ker. Hegyvidék SE

3.       BVSC

4.       Ferencvárosi TC (Fehér csapat)

5.       Ferencvárosi TC (Zöld csapat)

6.       Goldball ’94 FC

7.       Egervári-Halmai focisuli

8.       Baráti Bőrlabda I.

9.       Baráti Bőrlabda II.

10.     Eötvös focisuli

 

Egy fárasztó nap végére létszámban elfogyott csapatunk, de az elszántsággal és küzdeni tudással nem volt baj! Mérlegünk: 2 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, 11:8-as gólarány. Látottak alapján azt mondhatjuk, helyt álltak fiaink és mindenkinek egyenrangú partnerei voltunk!

 

HAJRÁ GOLDBALL!                                           Györök Zoltán

2011-03-14 18:03:27


Bejelentkezés

Elfelejtettem...