2000-eseink bajnokija a Vasas SC ellen

Elhoztuk a 3 pontot a Fáy utcából

Vasárnap óriási szélben került megrendezésre a Vasas elleni mérkőzésünk, a Fáy utca műfüves pályáján. Nem igazán jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre, mert a továbbra is sérült Szabó Barni mellett Kecskés Pisti és Szirtesi Gabi is kidőlt betegség miatt.
Az első félidőben a szél minket támogatott, de sajnos lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, igaz ellenfelünknek is volt pár ígéretes lövése.
A második félidőre úgy futottunk ki, hogy a szél miatt jobban visszazárunk és kontrákra építünk. Nagy örömünkre 5 perc után Farkas Benedek mentett meg egy labdát az alapvonal közelében és a centerezése megpattant a kapuson, a labda az éppen érkező Szabó Krisztián elé esett, aki közelről nem hibázott. Sajnos Krisz meg is sérült a gólszerzés közben, így őt le is kellett cserélni. 5 perccel később egy kisszöglet után Szász Bence bődületes gólt lőtt, ezzel már 2-0 volt ide. Ezután próbálkozott a széllel támogatott Vasas, de igazi nagy gólhelyzetet nem tudott kialakítani. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy az utolsó percben egy szabadrúgás a szél segítségével megtréfált minket és így alakult ki a 2-1-es végeredmény.
Erre a mérkőzésre szokták mondani, hogy döntetlenszagú meccs volt, mivel az ellenfelünk birtokolta többet a labdát, de a nagyobb gólszerzési lehetőségeink egyértelműen nekünk voltak.
Gratulálunk a fiúknak a szép győzelemhez.
2011-04-11 14:14:02


Bejelentkezés

Elfelejtettem...