Áprilisi NUPI-torna a 2004-es korosztálynak

2011. 04. 17-én A KISE pályára látogattunk!


U7-es korosztályunk NUPI-tornáját a Gyakorló u.-i KISE-pályán rendezték meg. Résztvevők a házigazda KISE (2 csapattal), a Rákosmente és természetesen a Goldball ’94 FC! Csapatunkat Ferencz Zoltán, Gurics Máté, Kókai Bence, Pék Levente, Stiller Botond és Weisz Botond képviselte. 20 perces mérkőzéseket játszottunk, ami 7 éves játékosainknak kissé  szokatlan volt, ezért folyamatos cserékkel próbáltuk frissen tartani csapatunkat.

Eredményeink:
Goldball ’94 FC – KISE I.   0:6
Góllövő: -
Első mérkőzésünkön rögtön a legerősebb ellenféllel játszottunk, de fizikális fölényükkel nem tudtunk mit kezdeni. A mérkőzés második felében már mi is rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sajnos a befejezések most nem sikerültek.

Goldball ’94 FC – KISE II    6:2
Góllövő: Kókai B. (2), Stiller B. (2), Weisz B., Ferencz Z.
A mérkőzést úgy kezdtük, ahogy a másikat befejeztük… semmi sem sikerült. Ráadásul ellenfelünk nagyon hamar kétszer is betalált így szinte 0-2-ről kellett kezdenünk a mérkőzést. Szerencsére ez nem zavarta meg a fiúkat, így szép lassan ledolgoztuk a hátrányt, magabiztossá váltunk és tetszetős játékkal sorra szereztük góljainkat. Szinte minden támadásunk gólveszélyes volt így győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt.

Goldball ’94 FC – Rákosmente    1:0
Góllövő: Stiller B.
Utolsó mérkőzésünkön már látszott a fáradság a fiúkon. Szerényebb képességű ellenfelünk ellen nagyon szenvedtünk, bár mezőnyben föléjük nőttünk és gólhelyzetünk is jóval több volt. A góllövéssel most hadilábon álltunk, de egy jól helyezett lövéssel azért sikerült megszerezni a győzelmet.

Összefoglalva a tornát, nem szerepeltünk rosszul, de a mutatott játék most nem volt meggyőző. Néha szertelenül és figyelmetlenül játszottunk, főleg a labdavesztés után voltunk tanácstalanok. A párharcokba bátran belementünk, ezért viszont a csapatot dícséret illeti.

HAJRÁ GOLDBALL!                                           Györök Zoltán

2011-04-19 20:59:50


Bejelentkezés

Elfelejtettem...