MÁJUSI NUPI-TORNA A 2004-ES KOROSZTÁLYNAK

2011. 05. 08-án tavasszal harmadszor látogattunk el NUPI-tornán a KISÉ-hez!


U7-eseink utolsó tavaszi NUPI-tornájukat játszották a KISE-pályán. A házigazda KISE 2 csapattal, a Rákosmente és  MI egy gárdával érkeztünk! Csapat tagjai: Ferencz Zoltán, Gurics Máté, Kókai Bence, Szabó László, Stiller Botond és Weisz Botond.

Eredményeink:
Goldball ’94 FC – KISE I.   1:3
Góllövő: Stiller B.
Fáradtan, álmosan kezdtünk és ezt ellenfelünk könyörtelenül ki is használta. Nem tudtunk koncentrálni, sok labdát vesztettünk, későn vettük fel a meccs ritmusát, így már csak a szépítésre volt lehetőségünk.

Goldball ’94 FC – KISE II    7:0
Góllövő: Szabó L. (3), Stiller B. (2), Gajzágó J., Ferencz Z.
A fiúk szembesültek az előző mérkőzésen elkövetett hibáikból és esélyt sem adtak ellenfelüknek. Harcos tetszetős futballt láthattak a szülők.

Goldball ’94 FC – Rákosmente    2:2
Góllövő: Kókai B., Stiller B.
Figyelmetlenségeink miatt hamar hátrányba kerültünk, de fokozatosan jöttünk fel játékban és akarásban is. Úgy kezdtünk játszani, ahogy az elejétől kellett volna és ez gólokban is megmutatkozott. Az eredmény igazságos... az elején ők voltak jobbak, a végén mi.

A torna pozitívuma, hogy ismét sok gólt tudtunk rúgni és vesztett állásoknál sem tört össze a csapat. Elszántan az utolsó percig küzdöttünk a szebb eredményért. Csak így tovább és akkor még sok szép sikerben lesz részünk!
 
HAJRÁ GOLDBALL!                                           Györök Zoltán
2011-05-17 21:52:11


Bejelentkezés

Elfelejtettem...