V. DÓCZI ISTVÁN EMLÉKTORNA A KELEN-PÁLYÁN

2011. 06. 11.

Meghívást kaptunk 2003-as korosztályban, a Kelen-pályán rendezett, Dóczi István emlékére kiírt utánpótlás labdarúgótornára.


A hatcsapatos tornán körmérkőzéses rendszerben zajlottak a találkozók. Csapatunk a következő játékosokból állt: Stanzel Gergő (kapus), Vastagh Balázs, Németh Kristóf, Arsenie Mihnea, Hattab Ádám, Blockx Medárd, Balogh Bence, Laslau Raul.

Eredményeink:
Goldball ’94 FC – XII. ker Hegyvidék   1:3
Góllövő: Németh K.
A későbbi tornagyőztes ellen álmosan kezdtünk. A tornán magasan a legjobb képességű csapatot nem tudtuk megszorítani, ahogy más csapatok sem. Gólunk gyönyörű támadásból született, már ezért megérte eljönnünk.

Goldball ’94 FC – Kelen SC
   1:1
Góllövő: Vastagh B.

Ki-ki mérkőzést játszottunk a házigazdákkal, ahol a kapusunk is remekelt. Kis szerencsével nyerhettünk volna a fizikálisan erősebb ellenféllel szemben, de a döntetlen igazságosabb eredmény volt.

Goldball ’94 FC – Rákosmenti KSK    0:2
Góllövő:
Nem játszottunk jól, kapkodtunk, mintha most látták volna először egymást játékosaink. Kapusunk tartott minket végig a meccsben, de a két léc alá lőtt góllal szemben ő is tehetetlen volt.

Goldball ’94 FC – Mészöly Focisuli   1:1

Góllövő: Németh K.
A legagresszívabb csapat ellen folyamatos focira emlékeztető játék nem alakulhatott ki. Szinte csak a test-test elleni harcról szólt minden. Estek-keltek a játékosok mindkét oldalon. Ez a mérkőzés valamelyik küzdő sportágban is megállta volna a helyét.

Goldball ’94 FC – Dinamo Star   1:2

Góllövő: Hattab Á.
Sokáig vezettünk, de elfáradtunk a nap végére… sajnos gondolkodásban is. Rossz döntéseket hoztunk és az utolsó előtti percben egy jól eltalált lövéssel az ellenfél megfordította a mérkőzést.

Nagyon jól szervezett, színvonalas tornán vettünk részt, ahol az erős mezőnyben az 5. helyen végeztünk. A díjazottakon kívül mindenki kapott valamit, a szervezők figyelmessége révén senki nem távozott üres kézzel! Minden edző megválaszthatta saját csapatának legjobbját, ez nálunk Hattab Ádám lett. Jutalmuk egy kis kézzel készített futballista agyag-nyaklánc volt. Ötletes ajándék! A torna üde színfoltja volt, hogy rengeteg lány labdarúgó is részt vett a csapatokban, őket is hasonló kis meglepetéssel jutalmazták a szervezők. Nagyon örültünk, hogy a különdíjak kiosztásánál is érdekeltek voltunk, ugyanis Stanzel Gergő elnyerte a 2003-as korosztályban a torna legjobb kapusa címet! Gratulálunk!
HAJRÁ GOLDBALL!                                           Györök Zoltán

2011-06-13 11:28:27


Bejelentkezés

Elfelejtettem...