Rangadót nyertek a 2002-esek

Monorról hoztuk el a három pontot

Egyértelműen ez volt a forduló rangadója, miután a dobogó alsó fokán tanyázó csapatunk a negyedik helyezett Monorhoz látogatott. Akárcsak két héttel ezelőtt, most is remek iramban kezdődött az összecsapás. Felváltva rohamozott a két csapat, bár a nagyobb lehetőségek előttünk adódtak. A gólcsendet a 10. percben Illés Olivér törte meg, amikor Ádám Alexander csodálatos indítását higgadtan váltotta gólra. Ellenfelünk kissé elbizonytalanodott ekkor amit Olivér egy szöglet után ismét kihasznált. 2-0-nál kicsit lankadt a mérkőzés irama, amely nem tett jót a csapatnak. Az ellenfél nem túl komolynak tűnő kontrájánál 2 játékosunk is szerelhetett volna, de nem rúgtuk ki a labdát a kapunk előteréből, így a keresztbepasszolt labdát ellenfelünk a kapunkba passzolta. Szerencsére ez felbosszantotta a mieinket és Ádám Alexander lövése kipattant a kapufáról, de természetesen Illés Olivér megint jól érkezett. Így már 3-1 volt ide. Természetesen megint belealudtunk kicsit az örömködésbe és az ellenfelünk "gólt" szerzett. Kapusunk /Faragó Dániel/ megfogta az ellenfél lövését és az élesszemű játékvezető gólt látott. A labda "természetesen" a gólvonalig sem jutott el. 3-2
Illés Olivér egy újabb szemfüles találatát követően már 4-2 volt ide. Ezután Olivér remek lövését kivédte a kapus, de Koch Tomi bebelsőzte a kipattanót, Olivér meglőtt az ötödik!!! gólját is. A szünetben 6-2 ide.
A szünetben csak a koncentrációt kellett fennt tartani a fiúkban, mert már érezték, hogy nem lehet nagy gond. Azért, hogy az ellenfél se higgyen a csodában, Horváth Bence gondoskodott 2 remek góljával, de előtte még Faragó Dani büntetőt védett.

A végeredmény 8-2 a Goldballnak!
Gratulálunk!
2011-10-03 10:38:19


Bejelentkezés

Elfelejtettem...