2002-eseink hosszú hétvégéje

Edőmeccs és torna a programban

2002-eseink megterhelő hétvégén vannak túl. Szombaton Miskolcon szerepeltünk egy erős mezőnyű tornán, majd vasárnap egy évvel idősebb ellenfél ellen játszottunk edzőmérkőzést.

Szombaton 4 mérkőzésen szerepeltünk Miskolcon, ahol a városi sportcsarnokban mutathattuk meg tudásunkat, 2x15 perces mérkőzéseken.

Első mérkőzésen a DVTK gárdájával játszottunk és 4-2 arányban diadalmaskodtunk. Gólszerzők: Boros Dániel (2), Horváth Bence és Illés Olivér

A második mérkőzésen a Nyíregyháza ellen sajnos 4-1-es vereséget szenvedtünk, Horváth Bence gólja jelentette a szépségtapaszt.

Az 1. FC Kosice következett, ahol 0-2-ről fordítani tudtunk és 5-3 arányú győzelmet arattunk. Gólok: Horváth Bence (2), Illés Olivér, Boros Dániel és Koch Tamás

Az utolsó mérkőzésen sajnos elfáradtunk és 3-0-ás vereséget szenvedtünk a tornagyőztes Kazincbarcikától, így a harmadik helyen végeztünk.

Vasárnap az egy évvel idősebb Újpesti Haladás gárdájával mérkőztünk és nyertünk 6-2-re. Gólok: Barta Viktor (2), Knolmár Kornél (2), Illés Olivér és Koch Tamás.

Gratulálunk!!!
2012-02-29 08:15:12


Bejelentkezés

Elfelejtettem...