UTE-Budapest Kupa

Ezüst érem a 18 csapatos nemzetközi tornán

A kétnapos húsvéti tornára 18 csapat nevezett (8 külföldi + 10 magyar), amelyek 3 csoportba lettek beosztva. A csoportunkból másodikként jutottunk az aranyágra (legjobb 6 csapat), ahol a csoportunkat megnyerve jutottunk a döntőbe.
A döntő a Szusza stadionban került megrendezésre, ami még nagyobb motivációt adott játékosainknak. A döntő mérkőzést a még szintén veretlen C.S. Viitorul Ungheni (RO) csapatával játszottuk.
A döntőben csapatunk nagyon jól küzdött. Az első félidőben Harangi révén sikerült ugyan megszereznünk a vezetést, de ellenfelünk a második félidőben kiegyenlített, majd fordított is. Azonban nem adtuk fel, játékosaink minden maradék energiájukat mozgósították, aminek meg is lett az eredménye és a mérkőzés végén Nagy D. szabadrúgásából sikerült kiegyenlítenünk, amivel a győzelmi esélyeink is visszatértek. A büntetőpárbaj az első körben (3-3 büntető) nem hozott döntést, miután mindenki berúgta. A következőt a mi játékosunk elhibázta, vagy kivédte az ellenfél kapusa. Sajnos az ellenfél játékosa nem hibázott, így az ezüstérmet sikerült megszereznünk. A döntő krónikájához hozzátartozik, hogy Sztrkácsot korábbi sérülése miatt Szabót ezen a mérkőzésen szerzett sérülése miatt le kellett cserélni. Örömteli volt, hogy a csereként beállt játékosok is fel tudták venni a kellő fordulatszámot.
A torna legjobb kapusa Rácz lett, csapatunkból a legtöbb gólt (7) Harangi szrezte.
A csapatatunk kiváló teljesítményét nagyban elősegítette a szülők és a honfitársak szurkolása.
Gratulálok a csapatnak!

Csapatunk: Rácz, Verbovszky, Benei, Mohácsi, Bükös, Katona, Nagy D., Barta, Horváth, Harangi, Sztrkács, Szabó, Pethő, Csombordi, Berta, Pongo, Tóth
Rónai Szabolcs vezetőedző
2012-04-08 20:38:25


Bejelentkezés

Elfelejtettem...