Bemutatkozás


Tisztelt Szülok, Kedves Sportoló Gyermekek!

A Goldball '94 FC jelenlegi és jövobeli működését szeretnénk bemutatni néhány sorban.

Céljaink

Fegyelmezett, klubját, hazáját, nemzetét nemzetközi szinten kiemelkedően képviselni tudó labdarúgók nevelése.

A klubban közösségi szellem kialakítása, erkölcsi, pedagógiai nevelés.

Teljes szervezeti rendben, felépítésben, hosszú távon működő egyesületté tenni a Goldballt, ahol becsületes, hazaszerető, egészséges, nemzetközi szinten kiváló labdarúgókat nevelünk.

Olyan különleges, egyedülálló utánpótlásközpont létrehozása, amelyben specializálódott szakemberek egyénileg képzik azokat a sportolókat, akik nem elégszenek meg a csoportos edzésmunkával és magasabb elvárást támasztanak saját magukkal szemben.

Menedzsment és tulajdonosi viszonyok

Tulajdonosok:    

                           Diglics Gyula Goldball '94 FC elnök 

Sportközgazdász, az egyesület alapító elnöke, a BLSZ Ellenorzo Bizottságának elnöke, a Magyar Labdarúgó Utánpótlás Liga ügyvezeto elnöke.

Horváth Zoltán 

Felnott csapatunk alapítója, csapatkapitánya. Angol-német muszaki fordító és szinkrontolmács. A nemzetközi kereskedelemben tevékenykedik. 

Edzők

Országos összehasonlításban talán a Goldballban a legfiatalabb az edzok átlagéletkora, akik hagyományainknak megfeleloen rendszeres továbbképzéseken is résztvesznek.

Egyesületünk hitvallásának megfeleloen edzoink is hosszú távon szeretnék megvalósítani elképzeléseiket, így nagyon kevesen válnak meg tolünk, illetve a menedzsment sem bocsát el szakembereket.

Kifejezetten törekszünk arra, hogy edzoink képzettségi színvonala már akkor magas szintu legyen, amikor felvételt nyernek klubunkba.

Továbbra is várjuk azokat a fiatalokat, akik az edzoi pályát választják, és egyesületünknél szeretnének tapasztalatot szerezni, megtanulni ezt szép hivatást.

A Goldball '94 FC szervezeti felépítése

Tanulás, képzés, nemzeti nevelés

Egyesületünk 5 éves kortól biztosít sportolási lehetoséget azon tehetséges gyermekeknek, akik speciális válogatási rendszerünk feltételeinek megfelelnek.

14 éves kor után út a Feyenoordba

A Goldball 14 éves kor után nem képez sportolót, az általa addig képzett játékos az Újpest FC-ben folytatja sportpályafutását.

A Feyenoord, az Újpest FC, és a Goldball szövetséget kött egymással, annak érdekében, hogy minél több sportolónak nyújtson lehetőséget arra, hogy sportpályafutását egy nemzetközileg elismert, nagyhírű klubban folytassa.

A Goldball az Újpestben játszó sportolóinak karrierjét folyamatosan figyelemmel kíséri, menedzseli. 

Az Újpest FC Kft-vel kötött megállapodásunk alapján, válaszható módon (iskolai képzést is itt vállalva) folytatható a sporttevékenység az Újpest FC-nél.

Az Újpest egyik legnagyszerubb múlttal, komoly hagyományokkal rendelkezik klub sportágunkban.

Képzési rendszerük (délelőtt edzés és tanulás, délután edzés) labdarúgó - iskolai rendszer.

Szerződés és jogviszony

Minden sportolóval egyéni sportszerződést kötünk az eredményesen eltöltött próbaido után.

Szerzodéskötés alapfeltétele annak, hogy sportolónk az Újpestbe léphessen tovább.

Sportlétesítmények

A Budapest, IX. kerület Könyves Kálmán krt. 24-28 szám alatt található sportcentrumunkban összesen három normál méretu labdarúgópálya található, amelyek kiváló gyepminoségére folyamatos karbantartással vigyázunk. Centerpályánkat ebben az évben gyepszonyegeztük. Ezenkívül egy 45 X 25 méteres mufüves és egy 30 X 15 méteres homokos labdarúgópálya, valamint a mozgáskoordinációs gyakorlatokhoz egy futódomb áll sportolóink rendelkezésére.

A pályák többsége világítással ellátott. Bérleti szerzodéseink hosszú távúak.

Az öltözo épület korszerusítésére 2005 nyarán kerül sor.

Szociális segítség

Egyénre szabottan szociális segítséget nyújtunk azoknak a nagycsaládos szüloknek, akiknek több gyermeke is az egyesületünk sportolója.

Sportoljon a család

Igény szerint a 2004-2005-ös, vagy a 2005-2006-os bajnoki szezonban lehetoséget teremtünk arra, hogy a szülok is sportolhassanak.

Szívesen biztosítjuk, hogy a szülok saját csapattal indulhassanak a BLSZ IV. osztályában.

www.goldball.hu

Szerkessze ön is honlapunkat. Hosszú évek tapasztalata alapján és webmesterünk, Theiss-Balázs Zsolt áldozatos munkájának köszönhetoen igen korszeru weblappal büszkélkedhetünk.

Látogasson el hozzánk, vagy legyen Ön is a honlapunk szerkesztoje.

Anyagiak

A jelenlegi formában több forrásból biztosítja az egyesület a sportolási lehetoség anyagi fedezetét.

A szüloket, gondviseloket érinto költségek a muködési kiadások 30%-a erejéig, havi 5000 Ft-tal terhelik. Befizetéseik mértékét az egyénileg megkötött sportszerzodések is jelentosen befolyásolják.

Költségkímélo módszereket jelent az SZJA visszaigénylési lehetoség (egyesületünk közcélú kötelezettség vállalására alkalmas) vagy egyéni reklámszerzodésen alapuló támogatás. Minden más elképzelést is szívesen megtárgyalunk.

Egyesületi tanács

A kétirányú kommunikációt kiemelkedoen fontosnak tartják vezetoink, ezért 2004. szeptemberében létrehozzuk a korosztályok választott képviseloibol álló egyesületi tanácsot, amelynek feladata lesz a gondok, problémák jelzése a vezetés felé, valamint a vezetoi döntések kommunikációja a szülok, sportolók irányába.

Klubkártya

Minden igazolt sportolónk számára klubkártyát bocsátunk ki, amelynek segítségével több kedvezményben is részesülhetnek hozzátartozóikkal egyetemben.

 

Budapest, 2004. július 12.Bejelentkezés

Elfelejtettem...